Deprecated: Required parameter $id_or_email follows optional parameter $avatar in /customers/c/0/b/xn--tandlgebirkerd-4ib01a.dk/httpd.www/wp-content/plugins/k-elements/modules/facebook-login.php on line 403 Deprecated: Required parameter $params follows optional parameter $avatar in /customers/c/0/b/xn--tandlgebirkerd-4ib01a.dk/httpd.www/wp-content/plugins/k-elements/modules/facebook-login.php on line 438 Deprecated: Required parameter $id follows optional parameter $avatar in /customers/c/0/b/xn--tandlgebirkerd-4ib01a.dk/httpd.www/wp-content/plugins/k-elements/modules/facebook-login.php on line 438 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/0/b/xn--tandlgebirkerd-4ib01a.dk/httpd.www/wp-content/plugins/k-elements/modules/facebook-login.php:403) in /customers/c/0/b/xn--tandlgebirkerd-4ib01a.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/0/b/xn--tandlgebirkerd-4ib01a.dk/httpd.www/wp-content/plugins/k-elements/modules/facebook-login.php:403) in /customers/c/0/b/xn--tandlgebirkerd-4ib01a.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tandlæge nær Holte | Tandlægerne Helle og Kim Nielsen

Tandlæge nær Holte

Vores tilgang til hver enkelt patient er omsorgsfuld og anerkendende. Vi giver os tid til hver enkelt patient, og det er altid muligt at stille alle de spørgsmål, som vi ved, at mange sidder med. En god dialog mellem tandlæge og patient er det bedste udgangspunkt for et vellykket behandlingsforløb – for os i klinikken og særligt for den enkelte patient.

TANDLÆGERNE HELLE OG KIM NIELSEN

Kvalitet, omsorg og faglighed er nøgleord, vi hos Tandlægerne Helle og Kim Nielsen altid har fokus på i vores daglige arbejde i klinikken. Vi tror på, at det giver vores patienter den bedste oplevelse, når de er til behandling hos os. Det er helt afgørende, at vi løbende udvider vores kompetencer som tandplejere og tandlæger ved at følge den udvikling, der altid finder sted i vores fag. Det betyder for vores patienter, at de altid er garanteret behandlinger og teknikker af høj kvalitet, der sikrer det mest holdbare resultat for den enkelte patient.

HAR DU TANDLÆGESKRÆK?

Vi ved, at mange mennesker lider af tandlægeskræk, og at det ofte afholder dem helt fra at komme til de regelmæssige tandeftersyn. Vores tænder har en stor indflydelse på vores livskvalitet, og derfor vil vi gerne hjælpe de patienter, der har frygt for at komme til tandlæge. Vi afsætter altid god tid til en samtale med patienten, så vi får et godt indblik i, hvor frygten stammer fra, og hvad vi kan gøre for at mindske den. På den måde kan vi bedst hjælpe patienten igennem forløbet og sikre, at det bliver en god og behagelig oplevelse. Det er muligt at formilde enhver form for tandlægeskræk, og vi vil meget gerne give en hjælpende hånd, for at det kommer til at ske.

EKSPERTER I KIRURGISKBEHANDLING

Her på klinikken laver vi alle former for kirurgi i munden, som ikke kræver hospitalsindlæggelse.

Det betyder, at du ikke skal henvises til en fremmed klinik, men kan komme og få kirurgisk behandling i de kendte omgivelser, hvor du plejer, at komme til tandlæge.
Mest udførte behandlinger er.

Er du patient på klinikken er det rart, ikke at skulle henvises til en fremmed klinik men blive behandlet, i de omgivelser du kender og af de mennesker, du før har mødt på klinikken.

Vi har 30 års erfaring i

  1. Operativ fjernelse af tænder herunder visdomstænder
  2. Isættelse af Implantater
  3. Rodspidsamputationer
  4. Klipning af læbebånd og tungebånd
  5. Paradentoseoperationer
  6. Behandling efter traumer af tandkød og tænder

Implantatbehandling, både enkelt tænder og større implantat løsninger i hele kæben:

  • Visdomstandfjernelse
  • Rodspidsamputationer

 

VORES BEHANDLINGER

Vi kan hos Tandlægerne Helle og Kim Nielsen tilbyde en lang række af behandlinger, der har til formål at forbedre enten funktionaliteten eller æstetikken af vores patienters tænder. Om du søger en tandlæge til at udføre en rodbehandling, fyldning og tandrensning eller du ønsker kosmetiske forbedringer eller tandretninger, har vi kompetencerne til at give et holdbart og flot resultat.

DET SIGER VORES KUNDER

Jeg har lidt af tandlægeskræk før i tiden. Det har jeg ikke mere. Tandlægerne Kim & Helle Nielsen er en dygtig tandlæge hvor jeg altid føler mig tryg.
– Pernille Fenger

SE VORES PRISER

Du kan finde alle vores priser på pris siden. Vil du hører nærmere kan du ringe til os på 458188585
Priser

TANDLÆGE NÆR HOLTE – FIND VORES KLINIK

Med beliggenhed centralt i Birkerød har vi mange patienter fra Holte, der har valgt os som deres tandlæge – og vi tager gerne imod patienter fra samme eller andre nabobyer. Søger du en tandlæge nær Holte, kan du nemt komme hen til vores klinik både med offentlig transport eller med bil, hvilket kan betyde meget, hvis du skulle få brug for akut tandlægehjælp.

Tandlægerne Helle & Kim Nielsen
Hovedgaden 24
3460 Birkerød

Farverne indikerer om tandsættet er helt sundt eller der er faktorerne til stede, der gør, at man har et mindre eller større behov for kontrol og behandling af sine tænder. Alt efter ens behov, indkaldes man til eftersyn, rens af tænderne og kontrol med et individuelt behov.

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?