Almen Tandbehandling

Pr. 1 april 2015 har Sundhedsstyrelsen lavet en ny tandlægeoverenskomst, der pålægger tandlægerne, at inddele deres patienter i 3 grupper: Grønne, Gule og Røde.

Farvernes indikaktion

Farverne indikerer om tandsættet er helt sundt eller der er faktorerne til stede, der gør, at man har et mindre eller større behov for kontrol og behandling af sine tænder. Alt efter ens behov, indkaldes man til eftersyn, rens af tænderne og kontrol med et individuelt behov.

En grøn vurdering

Vurderer vi, at du er en Grøn patient, der kun behøver, at komme med et interval på 1-2 år, må du selvfølgelig gerne komme i den mellem liggende periode hvis der er problemer og det får du tilskud til fra sygesikringen. Men ønsker du en ekstra tandrensning og undersøgelse uden, du har problemer, skal du selv betale 526,88kr. Istedet for 316,13kr .Er du medlem af Danmark får du stadig dit sædvanlige tilskud.

Gule og røde patienter

Gule og Røde patienter skal komme så ofte, vi som tandlæger vurderer du har behov for det og her får du hver gang tilskud fra sygesikringen. Målet med overenskomsten er, at få så mange som muligt så raske i mundhulen, at de kan blive Grønne patienter.

Diabetiker (sukkersyge)

Har du Diabetes (sukkersyge), tager medicin der gør din mund tør,har hormonfortyrrelser eller har andre problemer der påvirker din mund vil der være særligt focus på hyppige kontroller med tilskud.

Konstant vurdering

Man kan således hele tiden blive flyttet til en ny gruppe hvis der er behov for dette. Priser på alle former for undersøgelse, tandrensning og paradentosebehandling samt mindre plastfyldninger er fastsat af sygesikringen og bestemmes derfor ikke af tandlægen.

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?