Lidt om os?

På klinikken møder du Tandlægerne Helle og Kim Nielsen. Vi er begge uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1985. Derudover består vores team af tre dygtige klinikassistentelever, som hver især er på forskellige stadier i deres uddannelser.

Vi brænder alle fire for vores fag, og da vi er en lille klinik kender vi alle vores patienters navne og nyder, at værne om hver enkelt af vores patienter.

Det er vigtigt for os på klinikken, at der er en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores venteværelse er hyggeligt indrettet og der er altid de nyeste Magasiner til, at læse hvis du kommer lidt i god tid og blid musik i luften.

Du vil blive mødt både i venteværelset og på telefonen af vores søde klinikassistenter, og det er vigtigt for os alle på klinikken at du således føler dig velkommen.

Faglig udvikling hos personalet

Tandlægefaget er i en rivende udvikling, og det er spændende, at vi hele tiden kan blive dygtigere og behandlingerne bliver bedre for vores patienter. Vi deltager derfor hele tiden i kurser og seminarer og følger den nyeste litteratur vedrørende vores fag. Ligeledes udvikles og forbedres vores udstyr og materialer hele tiden i takt med de anbefalede standarder.

Farverne indikerer om tandsættet er helt sundt eller der er faktorerne til stede, der gør, at man har et mindre eller større behov for kontrol og behandling af sine tænder. Alt efter ens behov, indkaldes man til eftersyn, rens af tænderne og kontrol med et individuelt behov.

Teamet

Lær teamet at kende

Vil du vide yderligere, så spørg os.

Vores mål i klinikken er, at alle vores patienter får lavet kvalitetsbehandling.

Når du spørger vores patienter

Navigation

Log in with your credentials

Forgot your details?