Tandlægeskræk

Tandlægeskræk er vi super gode til, at tackle her på klinikken. Det er vigtigt, når du bestiller tid, at du fortæller, at du har tandlægeskræk. Det giver os mulighed for, at sætte mere tid af til dig, så du hele tiden selv kan nå, at følge med i hvad der skal ske.

Smertefrit

Vi er eksperter i, at give smertefri bedøvelse og det tilstræber vi uanset om du har tandlægeskræk eller ej.

En tryg proces

Da mange mennesker enten ikke kan lide, at gå til tandlæge eller har direkte tandlægeskræk er det vigtigt, at du som patient hele tiden føler dig tryg og er med i beslutningsprocesserne. Det vil sige, at den behandling du skal have lavet, har du selv været med til, at beslutte og du kender prisen,fordele og ulemper for det valg der er taget. Du vil være i centrum og vi vil hele tiden have focus på, at du er en med tandlægeskræk, som vi i særlig grad skal tage hensyn til og stille og roligt skal hjælpe over denne tilstand.

Vi hjælper dig

Det er vigtigt, at du ved, hvad der er galt med dine tænder. Derfor vil vi bruge tid på, at forklare og vise dig hvad problemet er, og dernæst hele tiden forklare dig, hvad vi gør, før vi gør det, så du kan følge med og du dermed ikke pludselig bliver forskrækket over noget.

Navigation

Log in with your credentials

Forgot your details?