Priser

På klinikken møder du Tandlægerne Helle og Kim Nielsen. Vi er begge uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1985. Derudover består vores team af en uddannet klinikassistent Liana Spalevic og en klinikassistentelev Nasan Kanat.

TANDLÆGE SKRÆK

Hos os er tryghed altid i centrum og vi giver altid en smertefri bedøvelse, om du lider at tandlægeskræk eller ej. Vi har mange års erfaring med tandlægeskræk og ved derfor, hvordan vi kan hjælpe dig. Når du bestiller en tid, er det vigtigt du fortæller, at du lider af tandlægeskræk, så vi kan sætte ekstra tid af og sørge for at du er med i hele processen.

KIRURGI

Vi har her på klinikken over 30 års erfaring med mundkirurgi og laver alle former for kirurgi, der ikke indebærer hospitalsindlæggelse. Det betyder, at du undgår at blive henvist til en fremmed klinik, men kan blive behandlet i vante omgivelser.

 

Behandling Pris
Plastfyldninger Fra – til
2 flader lille kindtand 850 kr – 1300 kr
3 flader stor kindtand 1500 kr – 2000kr
Rodbehandlinger * Fra – til
Fortand 1000 kr – 1500 kr
Lille kindtand (2 kanaler) 1500 kr – 3000 kr
Stor kindtand (3 kanaler) 3000 kr – 3500 kr
Kroner og broer Fra – til
Fuldkrone 5000 kr – 7500 kr
Treleddet bro 12000 kr – 18000 kr
Fuldkrone 5000 kr – 7500 kr
Treleddet bro 12000 kr – 18000 kr
Kirurgi Fra – til
Operativ fjernelse af tand 1500 kr – 3500 kr
Operativ fjernelse af visdomstand 2500 kr – 3500 kr
Implantat inklusiv krone 18000 kr

* Ved yderligere seancer ud over to ved rodbehandling pålægges et gebyr

Der er fast tilskud fra sygesikringen til plastfyldninger, rodbehandlinger og fjernelse af tænder.

Alle priser til undersøgelser,tandrensninger og paradentose behandlinger er faste for alle tandlæger og bestemt af sygesikringen.

PRISOVERSLAG

Det er vigtigt, at du får et godt overblik dit behandlingsbehov.
For alle med et et lidt større behandlingsbehov, laver vi et foto af dine tænder og på dette påfører vi, hvilke tænder, der skal behandles og hvad prisen er. Måske er der tænder, der ikke behøver, at blive lavet med det samme, men så får du et overblik over dit tandsæt, og kan få lavet tænderne i det tempo, der passer dig.
Derudover får du et mere detaljeret prisoverslag, så du kan se hvor meget hver enkelt tand vil koste,hvad den offentlige sygesikring giver og hvad Sygesikringen Danmark giver, hvis du er medlem af den. Dette giver dig et godt overblik over din situation, og du kan gå hjem med disse oplysninger og i ro og mag beslutte hvordan du vil have vi hjælper dig.

OVERSLAG TIL KOMMUNEN

Er du berettiget til hjælp fra din kommune, hjælper vi også med, at lave overslag og fremsende det til din kommune.
Er du kontanthjælpsmodtager, skal du have et bevis med fra din kommune på, at du modtager kontanthjælp og så er der helt specille muligheder for hjælp til dig.
Nogle pensionister har et medicinkort med en individuel tilskudsprocent. Dette kort skal medbringes til tandlægen, da denne procent også gælder tilskud på tandlægeydelser med sygesikringstilskud.

Farverne indikerer om tandsættet er helt sundt eller der er faktorerne til stede, der gør, at man har et mindre eller større behov for kontrol og behandling af sine tænder. Alt efter ens behov, indkaldes man til eftersyn, rens af tænderne og kontrol med et individuelt behov.

Vores mål i klinikken er, at alle vores patienter får lavet kvalitetsbehandling.

Når du spørger vores patienter

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?