Søger du tandlæge nær Vedbæk?

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med en behandling, eller har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os i klinikken.

VELKOMMEN TIL TANDLÆGERNE HELLE & KIM NIELSEN

Blot en lille køretur fra Vedbæk by, finder du vores hyggelige og moderne klinik, hvor vores team af medarbejdere hver dag gør sit bedste for at give alle vores patienter en behagelig oplevelse hos tandlægen. Som tandlæger mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder har det godt, når de er i vores klinik og har tillid til, at vi altid udfører behandlinger, der er i patientens bedste interesse – og det viser sig både i omgivelserne i klinikken og i vores tilgang til patienterne.

Det kan være meget beroligende for nogle patienter, at der er et afslappende miljø i den tandklinik, man skal have behandlinger, og det vil vi gerne imødekomme. Stille musik i venteværelset og en åben og positiv modtagelse fra vores medarbejdere skal gerne bidrage til, at du som patient får den bedste start på din behandling.

OMHU OG OMSORG

Vores tilgang til alle patienter bygger på omsorg og anerkendelse. Det betyder for os, at vi lytter til hver enkelt patient og de bekymringer eller spørgsmål, de måtte sidde med. Vi ved, at det betyder meget for patienter, at der er tid til at tale med tandlægen om både behandlingen, udførelsen og sin generelle tandsundhed, og det er derfor en vigtig del af vores behandlingsforløb. Vi mener, at en kombination mellem høj faglighed og anerkendelse af den enkelte patient giver det bedste udgangspunkt for et vellykket forløb og et godt resultat.

Vi står altid til rådighed med vejledning og gode råd, hvis du har spørgsmål til dine tænders sundhed eller bestemte behandlinger. Det er en vigtig del af vores arbejde, som vi vægter højt.

TANDBEHANDLINGER I ALLE AFSKYGNINGER

Vi kan tilbyde vores patienter en bred række af behandlinger lige fra de almene tandrensninger og eftersyn til mere dybdegående tandbehandlinger med kirurgi. Vores kirurgiske tandbehandlinger foregår alle i klinikken, hvilket betyder, at vores patienter ikke bliver henvist til andre tandlæger, som de ikke har været hos før. Det er ofte ikke rart at skulle have foretaget en operation af en tandlæge, man aldrig har mødt, og vi er derfor glade for, at vores patienter altid vil komme ind til en tandlæge, som de kender og har tillid til.

DET SIGER VORES KUNDER

Grundig vejledning, solid rådgivning samt en helt smertefri behandling er det første indtryk. Alt lægges åbent frem og forklares grundigt, så man som patient har det bedst mulige grundlag for at tage stilling til alternativerne. Derfor giver jeg min bedste anbefaling til Tandlægerne Kim & Helle Nielsen.

– Henning Christensen

SE VORES PRISER

Du kan finde alle vores priser på pris siden. Vil du hører nærmere kan du ringe til os på 458188585
Priser

DIN CENTRALE TANDLÆGE NÆR VEDBÆK

Vores klinik er beliggende i det centrale Birkerød – og vi er dermed en tandlæge, der befinder sig nær Vedbæk og er nem at finde hen til. Er du med bil skal du blot på en lille køretur i det grønne på et kvarter. Med offentligt kan du fx tage bus 193 til Holte station, hvorfra S-toget mod Hillerød vil sætte dig af på Birkerød Station – der ligger i gåafstand fra klinikken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken og til at give dig vores bedste behandling.

Tandlægerne Helle & Kim Nielsen
Hovedgaden 24
3460 Birkerød

Farverne indikerer om tandsættet er helt sundt eller der er faktorerne til stede, der gør, at man har et mindre eller større behov for kontrol og behandling af sine tænder. Alt efter ens behov, indkaldes man til eftersyn, rens af tænderne og kontrol med et individuelt behov.

Navigation

Log in with your credentials

Forgot your details?